Boxsprings

Onze boxspring collectie bij debeddenfabriek.nl bestaat uit vlakke- en elektrisch verstelbare boxsprings, leverbaar in vele verschillende uitvoeringen. Je hebt de keuze uit een boxspring met pocketvering of bonellvering uitvoering van de box, afgewerkt met natuurlijke materialen. De matrassen op de box zorgen voor een stabiele ondersteuning en s...

Onze boxspring collectie bij debeddenfabriek.nl bestaat uit vlakke- en elektrisch verstelbare boxsprings, leverbaar in vele verschillende uitvoeringen. Je hebt de keuze uit een boxspring met pocketvering of bonellvering uitvoering van de box, afgewerkt met natuurlijke materialen. De matrassen op de box zorgen voor een stabiele ondersteuning en samen met de bijgeleverde topper van zeer hoge kwaliteit, zo ben je verzekerd van een goede ondersteuning en een overheerlijke nachtrust.

In combinatie met het juiste beddengoed en eventuele accessoires voor in de slaapkamer ben je binnen no time in dromenland. En zeg nou eerlijk, wat is er lekkerder dan in een nieuwe boxspring met schoon beddengoed stappen. Heerlijk wegdromen onder een nieuw dekbed en tot rust komen op een fris hoofdkussen.

Meer

Boxsprings Er zijn 24 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 24 items
Toont 1 - 12 van de 24 items